Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

IZGRADNJA PJEŠAČKE STAZE

U četvrtak 21. svibnja 2020. godine započeli su radovi na izgradnji pješačke staze u ulici Posavskih branitelja u Domaljevcu.  Prema planu je predviđeno asfaltiranje prve dionice staze od križanja sa Savskom ulicom (Struga) do osnovne škole. Na inicijativu općinske uprave, JP Ceste Federacije BiH osigurale su oko 50.000,00 maraka za realizaciju ovog projekta.

„Vijeće roditelja naše škole već duže vrijeme ukazuje na loše stanje pješačke staze u području oko škole. Općinska uprava je s ovim problemom upoznala nadležnu instituciju i danas krećemo s izgradnjom prve dionice pješačke staze tamo gdje je ona najpotrebnija.

Vjerujemo da će se i u narednom periodu planirati projekti nastavka izgradnje  pješačke staze uz magistralnu cestu kako bi smo poboljšali sigurnost u prometu naših učenika. Drago mi je da smo nakon izgradnje magistrale ceste u Grebnicama u 2019. godini, nastavili uspješnu suradnju s Javnim poduzećem Ceste Federacije BiH i u ovoj godini.“ – izjavio je općinski načelnik Stjepan Piljić.

Promet je na ovoj dionici privremeno reguliran dodatnim znakovima i signalizacijom te se mole sudionici u prometu na pojačan oprez i strpljenje za vrijeme izvođenja radova.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)