Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

INFORMACIJA OPĆINSKOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

Epidemiološka situacija na području Općine Domaljevac-Šamac i dalje je stabilna. U svibnju je ukupno 27 osoba došlo kući iz inozemstva, a trenutno za ukupno 17 osoba s područja naše općine važi mjera samoizolacije.

Dom zdravlja u Domaljevcu počeo je s radom u punom kapacitetu. Sve usluge primarne zdravstvene skrbi su dostupne građanima osim specijalističko-konzultativnih djelatnosti iz područja dermatologije  i urologije koje će biti pokrenute u narednom periodu.
Trijažni šator ostaje u funkciji i obvezan je pregled unutar istog prije ulaska pacijenata u prostorije Doma zdravlja.

Dječji vrtić u Domaljevcu je u utorak 19. svibnja počeo s radom uz poštivanje protuepidemijskih mjera. Uz poštivanje propisanih mjera dozvoljen je rad ugostiteljskim objektima i auto-školama.

Učinak ublažavanja mjera će se pratiti a naredne odluke donosit će se u skladu s razvojem epidemiološke situacije. Iako su mjere ublažene, i dalje stoji obveza nošenja zaštitnih maski i održavanja socijalne distance te općinski stožer civilne zaštite poziva građane da budu disciplinirani i poštuju odredbe nadležnih institucija kako bi se održali postignuti rezultati i sačuvalo zdravlje ljudi.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)