Skip to content Skip to footer

Dijaspora

Image

Dobrodošli u e-Dijasporu Općine Domaljevac-Šamac

Uspostavljanjem interaktivne platforme e-Dijaspora Općina Domaljevac-Šamac nastoji omogućiti što bolju suradnju i komunikaciju te jačati veze s dijasporom. Ova aktivnost jedan je od zaključaka Kongresa općine Domaljevac-Šamac i dijaspore održanog u srpnju 2019. godine. Cilj  e-Dijaspore je kvalitetna izrada baze podataka pravnih subjekata porijeklom iz općine Domaljevac-Šamac kako bismo napravili poveznicu u području očuvanja naše tradicije, kulture, običaja, ali i pokrenuli gospodarsku suradnju poduzeća iz cijeloga svijeta sa lokalnim partnerima. E-Dijaspora pruža učinkovit i kvalitetan servis za izdavanje izvoda (rodni list, smrtni list, vjenčani list) i državljanstva iz matičnog ureda Domaljevac s mogućnošću dostavljanja na kućnu adresu u cijelom svijetu.

PRIJAVI SE

Pravni subjekti čiji su vlasnici i suvlasnici porijeklom s područja općine Domaljevac-Šamac mogu se prijaviti u registar.

REGISTAR

U ovom registru možete pronaći prijavljene pravne subjekte na platformi e-Dijaspora koji su porijeklom s područja općine Domaljevac-Šamac.

E-MATIČAR

Lica koja borave u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, a čije se matične knjige vode na području Federacije BiH, izvode i uvjerenja iz matičnih knjiga mogu naručiti putem elektronskog obrasca.
Uputstvo za popunjavanje elektronskog obrasca
Kontakt informacije

Sva prava pridržana | Općina Domaljevac-Šamac 2020