Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

UVEDEN NOVI SUSTAV GRIJANJA U DJEČJEM VRTIĆU

Dovršeni su radovi na ugradnji suvremenog sustava grijanja na toplotne pumpe u Dječjem vrtiću Domaljevac. U skladu s projektnom dokumentacijom, novi sustav grijanja pogone dvije toplotne pumpe snage 24 kw što predstavlja učinkovito i ekološki prihvatljivo rješenje.

U koordinaciji s Općinom Domaljevac-Šamac, Dječji vrtić Domaljevac s vodećim projektnim partnerom Dječji vrtić Pupoljak Otok prijavio se na Javni poziv u okviru programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2023. godinu.

Temeljem provedenog Javnog poziva, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije odobrilo je financiranje projekta „Ulaganje u Dječji vrtić Pupoljak Otok te Zamjena sustava grijanja u JU Dječji vrtić Domaljevac“.

Ukupna vrijednost investicije zamjene sustava grijanja u Dječjem vrtiću Domaljevac iznosi oko 33.000,00 EUR, a od toga Ministarstvo sufinancira projekt iznosom do 19,562,00 EUR, dok je preostala sredstva osigurala Općina Domaljevac-Šamac i Vlada Županije Posavske.

Ovim projektom Dječji vrtić u Domaljevcu dobio je moderan sustav grijanja na toplotne pumpe, čime je osigurano učinkovito zagrijavanje prostorija uz uštede financijskih sredstava.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)