Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

VEČER SPORTSKOG ZAJEDNIŠTVA

Svečana dvorana Yimora u Domaljevcu bila je mjesto druženja sportaša dva domaća kluba odbojkaša i nogometaša, HOK Domaljevca i HNK Mladost Domaljevca, koji su domaljevačku ali i posavsku svakodnevicu

 nebrojeno puta punili uspjesima i iznova donosili radost i ponos.

Na večeri druženja okupilo se oko 350 prijatelja i sponzora kluba koji ne želeći isticanje već godinama podupiru svoje ljubimce na sportskim terenima jer time pronose pozitivan posavski glas. Zajedništvo svojega rada prenose i na druge klubove u Posavini, pa su na inicijativu sadašnjeg načelnika općine Stjepana Piljića krenuli u posve novom smjeru.           

Vlado Blažanović predsjednik je HOK Domaljevca, trener je Zlatko Ivić, a Anto Leovac član uprave. – Ovo je klub koji je do sada ostvario povijesni uspjeh jer smo treći na tablici Premijer lige OS BiH. To je potvrda naše upornosti i stalnog rada sa mladima pred kojima su sada brojna natjecanja i koji pokazuju da odbojka Posavine ima budućnost, zajedno su poručili iz uprave kluba. Samo zajedništvom i stalnim radom možemo dosegnuti najbolji uspjeh, poručio je Matijas Pejić na večeri sportskog zajedništva u Domaljevcu.               

Načelnik općine Stjepan Piljić također je na večeri uputio prigodne riječi čestitanja za dosadašnje uspjehe klubova ali i izrazio očekivanja nastavljanja uzlazne sportske putanje kojoj teži i općina Domaljevac-Šamac.- Profesionalnim vođenjem klubova dokazali ste da i u malim sredinama kakva je naša mogu poniknuti vrhunski sportaši koji i danas igraju u svijetu odbojke i nogometa, kazao je Piljić. (izvor: Večernji list 23.04.2019.)

 

The gallery was not found!