Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

U VLADI ŽP POTPISAN UGOVOR OD 100.000,00 KM ZA PROJEKT VODOOPSKRBE U OPĆINI DOMALJEVAC-ŠAMAC

Vlada Županije Posavske nastavlja davati potporu projektima od životne važnosti za kvalitetniji život stanovnika tri posavske općine. Među njima svakako su projekti vodoopskrbe.
Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić i načelnik Općine Domaljevac-Šamac Stjepan Piljić potpisali su još jedan ugovor kojim Vlada ŽP nastavlja davati potporu nastavljanju tog projekta u općini Domaljevac-Šamac.

Novim ugovorom o dodjeli financijskih sredstava, Općini Domaljevac-Šamac dodijeljeno je 100.000,00 KM za sufinanciranje izgradnje sekundarne vodovodne mreže u naselju Domaljevac.

-Nastavak je ovo kontinuirane potpore koju Vlada pruža općini Domaljevac-Šamac u realizaciji ovog velikog infrastrukturnog projekta. Pored toga, Vlada ŽP je preko nadležnih ministarstava u 2021. godini izdvojila dodatnih 110.000,00 za izgradnju vodovodne mreže u općini Domaljevac-Šamac. Uz Vladu Federacije i Središnji državni ured za Hrvate izvan RH, Vlada ŽP sudjelovala je i potpori za izgradnju vodotornja što je svrstava u najveće donatore za izgradnju sustava vodoopskrbe na području općine Domaljevac-Šamac, izjavio je nakon potpisivanja ugovora načelnik Stjepan Piljić.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)