Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

SASTANAK S PREDSTAVNICIMA UDRUGA PROISTEKLIH IZ DOMOVINSKOG RATA

Općinski načelnik Stjepan Piljić i predsjednik općinskog vijeća Miroslav Piljić održali su radni sastanak sa predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Na sastanku je razgovarano o aktivnostima udruga u nadolazećem razdoblju s posebnim nalaskom na obilježavanje 30 godina od osnivanja 104 brigade HVO-a. Za datum ovogodišnjeg obilježavanja dogovoren je 18. travnja. Tom prigodom upriličit će se svečano otvaranje spomen sobe posvećene svim poginulim i nestalim braniteljima u Domovinskom ratu. Spomen soba je opremljena uz potporu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i općine Domaljevac-Šamac.

U tekućoj godini nastavlja se obnova i rekonstrukcija spomen obilježja na groblju u Domaljevcu. Također je u planu da se ove kalendarske godine obnove spomen obilježja na trgu u Domaljevcu i na groblju u Grebnicama.

Usuglašen je plan aktivnosti te zaključeno da će Općina Domaljevac-Šamac kao i do sada podupirati realizaciju projekata koje provode udruge proistekle iz Domovinskog rata.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)