Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

PREDSTAVLJEN PROGRAM SUFINANCIRANJA ZAPOŠLJAVANJA ZA 2020. godinu

U organizaciji Službe za upošljavanje Županije Posavske i općine Domaljevac-Šamac, u ponedjeljak 24. veljače održano je predstavljanje Javnog poziva za sudjelovanje u Programu sufinanciranja zapošljavanja 2020. godine kojeg implementira Federalni zavod za zapošljavanje.

U 2019. godini kroz programe sufinanciranja upošljavanja za područje općine Domaljevac-Šamac povučeno je oko 200.000,00 KM, što predstavlja povećanje od 4 puta u odnosu na 2018. godinu.
Program zapošljavanja prezentirali su direktor službe za upošljavanje Luka Jurić i Daniel Vorgić djelatnik službe, koji su ukazali na bitne smjernice, izmjene u odnosu na prethodnu godinu, način apliciranja te dali jasne odgovore na postavljena pitanja sudionika sastanka.

Informativnom sastanku odazvali su se zainteresirani gospodarstvenici a sudjelovali su i ministar gospodarstva, rada i prostornog uređenja Županije Posavske Dragutin Živković te predsjednik Udruženja poduzetnika općine Domaljevac-Šamac Mario Brkić.

U uvodnom obraćanju, općinski načelnik Stjepan Piljić je naglasio kako su poticajna sredstva neophodna za funkcioniranje gospodarskih subjekata osobito u ovako turbulentnom poslovnom okruženju te da općinska služba za gospodarstvo stoji na raspolaganju za eventualna pitanja i nejasnoće.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)