Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

OSIGURANI UVJETI ZA ZIMSKO ODRŽAVANJE CESTA NA PODRUČJU OPĆINE

U općinskom poglavarstvu razmatrano je stanje pripravnosti ljudstva, opreme i zaliha materijala potrebnog za zimsko održavanje cesta, nogostupa i drugih javnih površina na području općine Domaljevac-Šamac. Unatoč tomu što vijećnici u općinskom Vijeću Domaljevac-Šamac nisu usvojili odluku o financiranju općine do donošenja općinskog proračuna, općinski načelnik ističe da su osigurani svi uvjeti za učinkovito i kvalitetno zimsko održavanje cesta i javnih površina, za što je zadužena Samostalna služba za komunalne djelatnosti i njezin kolektiv.

Učinili smo sve što je u našoj mogućnosti kako bi se spremno dočekale vremenske nepogode i moguće veće padaline snijega. Općina je osigurala dovoljne zalihe materijala za posipavanje cesta i opremila komunalnu službu potrebnim strojevima za čišćenje snijega, a sama Služba raspolaže dovoljnim brojem zaposlenih. Isto tako, osigurane su i potrebne količine goriva tako da građani mogu očekivati od komunalne službe pravovremeno i adekvatno reagiranje u slučaju sniježnih oborina, izjavio je općinski načelnik Mario Jurkić.

Također, općinski načelnik je istaknuo da su zahvaljujući Samostalnoj službi za komunalne djelatnosti i požrtvovnosti njezinih djelatnika, ceste na području općine Domaljevac-Šamac tijekom zimskih razdoblja kvalitetno održavane, zbog čega, zajedno s građanima općine dijeli zadovoljstvo angažmanom komunalne službe u zimskom razdoblju.

  

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)