Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ODOBRENA 4 PROJEKTA S PODRUČJA OPĆINE DOMALJEVAC-ŠAMAC

Federalno ministarstvo kulture i sporta objavilo je rezultate Javnog poziva za odabir programa i projekata koji će se sufinancirati iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine u 2021. godini putem „Transfera za  sport od značaja za Federaciju“. U okviru ovih rezultata institucijama i neprofitnim organizacijama sa područja općine Domaljevac-Šamac odobrena su ukupno 4 projekta:

  1. “Rekonstrukcija sportskog objekta u Domaljevcu” u iznosu od 10.000,00 KM, aplikant Općina Domaljevac-Šamac (rekonstrukcija teretane u zgradi Odbojkaškog doma u Kvaternikovoj ulici)
  2. „Rekonstrukcija sanitarnih prostorija“ u iznosu od 6.000,00 KM, aplikant Tenis klub Domaljevac.
  3. XXIII Smotra izvornog narodnog stvaralaštva „Domaljevačka tkanica“ u iznosu od 4.000,00 KM, aplikant HKUD Mladost Domaljevac.
  4. „Potpora natjecanju i ostvarivanju vrhunskih rezultata HOK Domaljevac u PL BiH u 2021. godini“ u iznosu od 3.000,00 KM, aplikant HOK Domaljevac.

„Realizacija apliciranih projekata omogućit će stvaranje boljih uvjeta za bavljenje sportom na području naše općine, kao i lakšu organizaciju tradicionalne „Domaljevačke tkanice“. Hvala Federalnom ministarstvu kulture i sporta što je prepoznalo potrebe naših institucija i udruga te odobrilo prijavljene projekte“ izjavio je općinski načelnik Stjepan Piljić.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)