Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

MINISTAR EDIN RAMIĆ POSJETIO OPĆINU DOMALJEVAC-ŠAMAC

Danas, 15. prosinca općinu Domaljevac-Šamac posjetio je federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić sa suradnicima.

Tijekom posjeta federalni ministar zajedno sa načelnikom općine Stjepanom Piljićem svečano je otvorio stambenu zgradu za socijalno stanovanje u Domaljevcu koja je izgrađena u okviru Regionalnog stambenog programa (DPSZ/RSP) za Pod-projekt BiH6. Tom prilikom ministar i načelnik su uručili ključeve korisnicima smještaja i zaželili ugodan boravak u novome domu.

U sklopu regionalnog stambenog programa, Općina Domaljevac-Šamac prva je općina u Bosni i Hercegovini u kojoj se novoizgrađeni objekt pušta u funkciju.

U nastavku posjeta općinski načelnik Stjepan Piljić i predsjednik općinskog vijeća Miroslav Piljić održali su radni sastanak s ministrom Ramićem. Razgovori su vođeni o dodatnim mogućnostima održivog povratka na području općine, što je nastavak suradnje iz ranijeg perioda. Otvorene su razne teme u području realizacije infrastrukturnih projekata i boljeg pozicioniranja općine Domaljevac-Šamac.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)