Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

POTPISAN UGOVOR ZA SUFINANCIRANJE NABAVKE KOMUNALNOG VOZILA

U Vladi Županije Posavske, dana 18.11.2019. godine, Ministarstvo prometa, veza, turizma i zaštite okoliša organiziralo je potpisivanje ugovora s korisnicima sredstava za projekte iz područja zaštite okoliša.

Ugovori su potpisani nakon okončanja postupka Javnog poziva za prikupljanje zahtjeva za sufinanciranje projekata zaštite okoliša u ukupnoj vrijednosti od 150.000,00 KM. Ugovor s korisnicima sredstava u ime Ministarstva prometa, veza, turizma i zaštite okoliša potpisao je ministar Anes Osmanović.

U ime općine Domaljevac-Šamac načelnik Stjepan Piljić je potpisao ugovor za sufinanciranje nabavke specijaliziranog vozila za odvoz komunalnog otpada u vrijednosti od 25.000,00 KM.

Kamion za prikupljanje otpada s kojim trenutno raspolaže općinska komunalna služba u dosta  je lošem stanju. U cilju rješavanja ovog problema osigurana je potpora ministarstva prometa, veza, turizma i zaštite okoliša a općina Domaljevac-Šamac izdvojit će ostatak sredstava potrebnih za nabavku novog vozila.

Općina Domaljevac-Šamac kao korisnik  „Granta za zaštitu okoliša“ ima obvezu po ugovoru, dostaviti Ministarstvu prometa, veza, turizma i zaštite okoliša Izvješće o utrošku sredstava sa pratećom dokumentacijom u roku od 6 mjeseci od dana potpisivanja ugovora.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)