Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Javna rasprava-Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama

„Zaključkom Vlade Županije Posavske broj 01-02-187/21 od 8.4.2021. godine, Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske i Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja Županije Posavske zadužuju se da provedu Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama, sukladno Zaključku Skupštine Županije Posavske broj 01-02-40-2/21 od 31.3.2021. godine.

Javna rasprava će se održati četvrtak 6.5.2021. godine s početkom u 12,00 sati u Hrvatskom domu u Domaljevcu (pored zgrade Skupštine Županije Posavske).

Primjedbe, prijedloge i sugestije možete dostaviti Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske na adresu: Jug I, 76270 Orašje ili na email adresu: poljoprivreda@zp.gov.ba i/ili Ministarstvu gospodarstva, rada i prostornog uređenja Županije Posavske na adresu: Glavni trg b.b., 76290 Odžak ili na email adresu: gospodarstvo@zp.gov.ba

Pozivaju se svi zainteresirani da sudjeluju u javnoj raspravi o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama, kako bi se, na temelju primjedbi, prijedloga i sugestija, pridonijelo kvalitetnoj izradi konačnog teksta o izmjenama i dopunama Zakona.
Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama možete preuzeti na slijedećem linku:

Zakon-o-izmjenama-i-dopunama-Zakona-o-koncesijama-converted

(izvor:zupanijaposavska.ba)

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)