Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

FINALE ODBOJKAŠKOG KUPA BIH

Jučer, 13. ožujka, održano je finale ovogodišnjeg odbojkaškog Kupa BiH u kojem je HOK Domaljevac poražen od ekipe OK Mladost Brčko u popunjenoj sportskoj dvorani u Orašju. Iako su domaći odbojkaši poraženi u ovom meču ne treba previše žaliti. Plasmanom u finale Kupa BiH, HOK Domaljevac je postigao fenomenalan uspjeh koji ovako mala sredina treba slaviti i znati cijeniti uspjeh.

Po završetku meča, drugoplasirnoj ekipi HOK Domaljevac srebrne medalje je uručio načelnik općine Domaljevac-Šamac Stjepan Piljić. Pobjedničkoj ekipi OK Mladost Brčko zlatne medalje je uručio predsjednik vlade Županije Posavske Đuro Topić, dok je pobjednički pehar uručio direktor natjecanja Faruk Softić.

Koristim priliku da se zahvalim svima koji su okupljeni oko HOK Domaljevac na vrhunskom rezultatu i promociji naše općine u svijetu sporta. Također hvala domaćim navijačima što su se okupili u zavidnom broju i bili podrška tijekom cijelog meča. Nadamo se da će igrači svojim radom i zalaganjem sljedeće sezone još više podići kvalitetu igre koja će omogućiti podizanje pobjedničkog pehara na državnoj razini, izjavio je općinski načelnik Stjepan Piljić.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)