Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

DRŽAVNI TAJNIK MILAS POSJETIO OPĆINU DOMALJEVAC-ŠAMAC

U sklopu kontinuirane podrške i suradnje Vlade Republike Hrvatske s lokalnim zajednicama hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH Zvonko Milas danas 03. travnja posjetio je Općinu Domaljevac-Šamac. Zajedno s tajnikom Milasom općinu je posjetio i predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić.

Tijekom posjeta, Milas je obišao objekte koji su pomagani od strane Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH te resornih ministarstava Vlade Republike Hrvatske, Spomen sobu 104. brigade HVO-a, Dječji vrtić Domaljevac te Dom zdravlja Domaljevac-Šamac.

Državni tajnik Milas je naglasio da svi zajednički projekti imaju za cilj poboljšanje uvjeta života za naš narod u Bosni i Hercegovini, jer ljudi moraju biti na prvom mjestu te čestitao općinskom načelniku i upravi na pripremi i provedbi projekata. Zajedništvo hrvatskog naroda s obje strane rijeke Save ponovo se osjeća kao što je to bilo u najtežim vremenima, rekao je Milas.

Općinski načelnik Stjepan Piljić se zahvalio tajniku Milasu na svemu što je do sada urađeno, ističući da u zadnjih nekoliko godina svi važniji projekti s područja općine dobivaju potporu od strane institucija u Republici Hrvatskoj.

Ovaj posjet predstavlja samo jedan od mnogih primjera uspješne suradnje između Vlade RH i lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini u kojima živi hrvatski narod, u cilju unapređenja kvalitete života građana.

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)