Video sadržaj


POTPISAN UGOVOR ZA REKONSTRUKCIJU ŠETALIŠTA U DOMALJEVCU PDF Ispis E-mail
Utorak, 31 Srpanj 2018 12:27

Nakon okončanih procedura izbora izvođača radova u prostorijama općine Domaljevac Šamac upriličeno je potpisivanje ugovora za rekonstrukciju šetališta u Domaljevcu. Realizaciju projekta osigurao je općinski načelnik Mario Jurkić kroz program FERP-a kojega vodi jedinica PIU federalne vlade.
Ugovor podrazumjeva izgradnju šetališta na kruni Savskog obrambenog nasipa i proteže se u dužini od 510 metara te spaja Savsku i Ulicu Posavskih branitelja u Domaljevcu.  

Ova dionica nasipa ranije je osvjetljena te će se kroz navedeni projekt postaviti rubnjaci, asfaltni zastor, klupe, korpe za otpatke i pripadajući elementi za tu vrstu infrastrukture. Također, uz dio šetališta uz školsko igralište napravit će se i prigodan prostor za odmaranje.

-Osim što će doprinijeti dizanju razine urbane infrastrukture, kroz tehnička rješenja koja će se primijeniti, realizacijom ovog projekta ojačat će se sama kruna savskog nasipa i njezina zaštitna funkcija od visokih vodostaja, izjavio je općinski načelnik Mario Jurkić.