Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

POTPISAN UGOVOR ZA UGRADNJU STOLARIJE NA ZDRAVSTVENO REHABILITACIJSKOM CENTRU

U vijećnici Općine Grude u petak 12. travnja održan je dvadeseti sastanak Koordinacije načelnika/gradonačelnika i predsjednika županijskih vlada nakon kojeg su potpisani ugovori o provedbi projekta potpore Hrvatima u BiH u svrhu socijalnog razvoja lokalne zajednice.

Općinski načelnik Stjepan Piljić potpisao je ugovor u vrijednosti od 29.500,00 EUR-a kojim se sufinancira ugradnja stolarije na zdravstveno rehabilitacijskom odjelu Centra za zdravo starenje.

Državni tajnik Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike RH Ivan Vidiš rekao je kako su danas potpisana 43 ugovora kroz koja će se nuditi i financirati širok spektar usluga koji je građanima iznimno važan.

Na spomenutoj koordinaciji sudjelovao je i državni tajnik Zvonko Milas te ministri u Vladi Federacije BiH, a jedna od tema razgovora bili su kapitalni projekti planirani za 2024. godinu.

Načelnik Stjepan Piljić istaknuo je planirane projekte u Općini Domaljevac-Šamac s naglaskom na rekonstrukciju kapele u Grebnicama, nastavak izgradnje vodovoda, izgradnju i rekonstrukciju cesta i pješačkih staza te izgradnju parkinga Doma zdravlja u Domaljevcu.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)