Video sadržaj


SVJETSKI DAN IZBORA PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 01 Veljača 2018 08:18

Povodom inicijative Udruge izbornih zvaničnika Evrope (ACEEEO) da se prvi četvrtak u veljači tradicionalno obilježava kao „Svjetski dan izbora“, kao i inicijative Središnjeg izbornog povjerenstva BiH da se navedeni dan obilježi na prigodan način i u BiH, shodno tom Izborno povjerenstvo općine Domaljevac-Šamac svim građanima Bosne i Hercegovine a posebno općine Domaljevac-Šamac čestita “Svjetski dan izbora”.

Ovom prilikom pozivamo sve građane BiH, a posebno žitelje općine Domaljevac-Šamac da iskoriste svoje građansko pravo na izborima koji se raspisuju u BiH sukladno zakonskim propisima, te da vjeruju u demokraciju i njene strukture, čiji stupovi su uvijek pod posebnom pažnjom naroda.

Želimo poručiti svim građanima, a posebno mladim ljudima da budu pokretači promjena, da podignu svoju svijest o važnosti izlaska na izbore te da u što većem broju iskoriste pravo glasa i glasuju po svojoj savijesti i volji, jer će tako demokracija dobiti puni smisao svog značenja. Obilježavanjem Svjetskog dana izbora ističe se važnost demokratskih izbora kao osnovnog stupa demokracije i demokratske kulture u organizaciji slobodnih i poštenih izbora.

                                                                                         OIP Domaljevac-Šamac