Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

USAID DONIRAO PAKETE I DEZINFEKCIJSKA SREDSTVA

U organizaciji općinskog Stožera civilne zaštite Domaljevac-Šamac izvršena je podjela paketa sa osnovnim životnim namirnicama i higijenom za 25 socijalno ugroženih obitelji na području općine.
Ova vrijedna donacija osigurana je preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) kroz projekt PRO-Budućnost, a namijenjena je za socijalno najugroženije stanovnike tijekom pandemije COVID-19. Također ovom prilikom uručeno je 30 l dezinfekcijskih sredstava predstavnicima javnih institucija na području općine Domaljevac-Šamac, kao i Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama “Angelus”, kako bi se provodile preventivne mjere kojima se sprječava širenje virusa.

“Koristim priliku da se još jedan put zahvalim USAID-u što preko projekta PRO-Budućnost pomaže stanovnicima naše općine u ovim kriznim vremenima. U koordinaciji s Centrom za socijalni rad, općinskim Crvenim križem te povjerenicima mjesnih zajednica nastojali smo da podjelom paketa obuhvatimo i pomognemo najugroženijim stanovnicima naše općine, izjavio je općinski načelnik Stjepan Piljić.

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)