Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

UPLAĆENE NOVČANE POTPORE ZA UČENIKE

Općina Domaljevac-Šamac, nastavlja sa financijskom potporom učenicima , koju je započela prije nekoliko godina i koja je već sada postala kontinuitet. Nakon što su tijekom ljetnih raspusta realizirane manifestacije djeca pjevaju hitove, škola plivanja i škola glume, Općina Domaljevac-Šamac nastavlja sa intervencijama prema mladima.

Tako je i ove godine općinski načelnik Mario Jurkić, dana 25.09.2017.godine donio Odluku o jednokratnoj financijskoj potpori za nabavku školske opreme učenicima Osnovne škole „Braće Radića“ Domaljevac i učenicima sa područja općine Domaljevac-Šamac koji pohađaju srednje škole na području Županije Posavske za školsku 2017/2018.godinu. Sa danom 30.10.2017.godine, izvršene su uplate za sve učenike, temeljem podnešenih prijava po javnom pozivu.

Financijska potpora po jednom učeniku iznosi 200,00 KM. Novčana sredstva su uplaćena za 164 učenika Osnovne škole „Braće Radića“ Domaljevac, te za 87 učenika koji pohađaju srednje škole na području Županije Posavske, što ukupno iznosi 50.200,00 KM.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)