Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

U VLADI ŽP POTPISANI UGOVORI ZA SEDAM PROJEKATA U TRI OPĆINE VRIJEDNIH 437.000,00 KM

U Vladi Županije Posavske upriličeno je potpisivane ugovora temeljem Odluke o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2020.godinu. Općini Domaljevac-Šamac i Općini Odžak, Domu zdravlja Orašje, Centru za kulturu Orašje i Dječjem vrtiću Pčelica Orašje. Predsjednik Vlade Đuro Topić je uoči potpisivanja održao sastanak sa predstavnicima institucija kojima je odobreno ukupno sedam projekata vrijednih 437.000,00 KM.

-Temeljem odluke Vlade sa zadnje sjednice od prošle godine potpisali smo sporazume, odnosno ugovore o implementaciji projekata koji su na zahtjev općina i općinskih javnih ustanova bili kandidirani kao kapitalni projekti koje je Vlada odobrila općinama u ukupnom iznosu od 437.000,00 KM. Prioritet je dan projektima od životne važnosti kao što su odobreni projekt za nastavak gradnje vodovoda u općinama Odžak i Domaljevac-Šamac, Domu zdravlja Orašje za drugu fazu izgradnje Doma zdravlja, za Vrtić Pčelica gdje stanuje naša budućnost pa je primjereno završiti njegovo uređenje te za Centar za kulturu Orašje za dovršetak vanjskog uređenja kinodvorane kao i Male vijećnice u Odžaku, pojasnio je predsjednik Vlade Đuro Topić.

Općini Domaljevac Šamac odobrena su sredstva u iznosu od 80.000,00 KM za sufinanciranje izgradnje sustava vodoopskrbe. (izvor: http://www.zupanijaposavska.ba)

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)