Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

TRADICIONALNO DRUŽENJE MJEŠTANA „BOŽIĆNA RADOST“ U PETAK 23. PROSINCA

U nedjelju 18. prosinca, mnoštvo mještana se okupilo na središnjem trgu u Domaljevcu kako bi zajedno upalili i posljednju svijeću na velikom vijencu, svijeću ljubavi i Anđela. Ovoga puta svijeće su upalili predstavnici nogometnog i odbojkaškog kluba Đuro Đukić i Pavo Dujmenović.

Prigodnim pjesmama župni zbor još jednom nas je podsjetio na pripremu za dolazak Spasitelja. Za sve prisutne, članice udruge žena Marija pripremile su topli čaj, kuhano vino i krofne.

Ovogodišnji program obilježavanja Adventa u Domaljevcu nastavlja se 22.12.2022. godine održavanjem Božićne priredbe učenika Osnovne škole Braće Radića Domaljevac, te 23.12.2022. godine kada će se održati završna manifestacija „Božićna radost“.

I ove godine na trgu u  Domaljevcu upriličit će se posveta jaslica, podjela paketića za djecu i vatromet. Uz sajam sa različitim proizvodima, nazočnima će se ponuditi kuhano vino, čaj, kobasice, krafne, kolači i drugo.

Pozivamo Vas da svojom nazočnošću uveličate događaje te se u duhu radosti i veselja pripremite za nadolazeći blagdan Božić.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)