Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

SASTANAK S PREDSTAVNICIMA UDRUGA PROISTEKLIH IZ DOMOVINSKOG RATA

Danas, 11. siječnja, u uredu općinskog načelnika održan je sastanak s predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata. U ime udruga na radnom sastanku nazočili su Joso Leovac, Anto Iljazović, Miljenko Lušić i Pavo Ćošković.

Predstavnici udruga informirali su općinskog načelnika o planovima za 2024. godinu,  problemima koji opterećuju braniteljsku populaciju, kao i radu njihovih organizacija.

Na sastanku posebno se raspravljalo o mogućnostima potpore razvojačenim braniteljima koji su u težoj socijalnoj situaciji, nastavku uređenja spomen-sobe 104. brigade HVO-a, zajedničkoj organizaciji obljetnica itd.

Općinski načelnik Stjepan Piljić se zahvalio članovima braniteljskih udruga na aktivnostima očuvanja sjećanja na Domovinski rat, te je naglasio da će općinska uprava kao i do sada dati punu podršku radu braniteljskih udruga.

Planiran je i naredni sastanak za mjesec dana, kada će se razmatrati realizacija dogovorenih zaključaka, kao i započeti pripremne radnje na organizaciji obljetnice osnutka 104. brigade HVO-a.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)