Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

SASTANAK S POLICIJSKIM SLUŽBENICIMA

U sklopu plana aktivnosti za jačanje sigurnosti na području naše općine, općinski načelnik Stjepan Piljić sastao se danas 26. travnja s novim zapovjednikom Policijske stanice Domaljevac Krešimirom Kosićem, zamjenikom Borisom Nedićem, vođom sektora Goranom Bomelićem te kadetima s područja naše općine koji su nedavno položili svečanu prisegu Tihanom Pranjić, Ivanom Čičkovićem i Mateom Kneževićem.

Na sastanku općinski načelnik izrazio je potporu radu policije te naglasio važnost suradnje između lokalne zajednice i policijskih snaga u očuvanju reda i sigurnosti. Zapovjednik Kosić se zahvalio na podršci koja je nephodna za ostvarivanje zajedničkog cilja, stvaranja sigurnog okruženja za građane općine. Kadeti koji su nedavno pristupili policijskim snagama izrazili su svoju predanost službi i spremnost da doprinesu poboljšanju sigurnosti u zajednici.

Uz temu općeg sigurnosnog stanja, na sastanku je razgovarano o regulaciji prometa, dodatnom obilježavanju cestovnih pravaca prometnim znakovima, nadzoru deponije i sankcioniranju neodgovornih pojedinaca koji odlažu otpad na nepredviđena mjesta te drugim zajedničkim temama.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)