Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

SASTANAK NA TEMU INFRASTRUKTURNIH PROJEKATA

Danas, 13. listopada, općinski načelnik Stjepan Piljić održao je radni sastanak s predstavnicima CRS-a u sklopu projekta PRO Budućnost. Na sastanku je razgovarano o Javnom pozivu za podršku procesu sanacije i rekonstrukcije infrastrukturnih objekata za zajedničko dobro svih građana lokalne zajednice na koji će aplicirati općina Domaljevac-Šamac.

Radna skupina u općinskoj upravi već je krenula sa pripremom projektne dokumentacije za modernizaciju javne rasvjete na području općine Domaljevac-Šamac.

Projekti će doprinijeti stvaranju uvjeta u lokalnoj zajednici za dugoročno djelovanje na izgradnji pomirenja i povjerenja, uz uključivanje drugih lokalnih zajednica i drugih skupina građana što će doprinijeti povećanju razumjevanja i unaprjeđenju međusobnih odnosa.

Koristim priliku da se zahvalim na dosadašnjim aktivnostima i projektima koji su realizirani na području naše općine kroz projekt PRO Budućnost te izražavam zadovoljstvo što će se suradnja i dalje nastaviti.  Projekti koje smo realizirali na našoj općini ostvarili su velike rezultate u području međusobnog razumjevanja i pomirenja. Nadamo se da će infrastrukturni projekti koje pripremamo zadovoljiti kriterije javnog poziva te da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve, naglasio je općinski načelnik Stjepan Piljić.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)