Preskočite na sadržaj Prijeđite na lijevu bočnu traku Prijeđite na desnu bočnu traku Prijeđite na podnožje

SASTANAK NA TEMU INFRASTRUKTURNIH PROJEKATA

Danas, 13. listopada, općinski načelnik Stjepan Piljić održao je radni sastanak s predstavnicima CRS-a u sklopu projekta PRO Budućnost. Na sastanku je razgovarano o Javnom pozivu za podršku procesu sanacije i rekonstrukcije infrastrukturnih objekata za zajedničko dobro svih građana lokalne zajednice na koji će aplicirati općina Domaljevac-Šamac.

Radna skupina u općinskoj upravi već je krenula sa pripremom projektne dokumentacije za modernizaciju javne rasvjete na području općine Domaljevac-Šamac.

Projekti će doprinijeti stvaranju uvjeta u lokalnoj zajednici za dugoročno djelovanje na izgradnji pomirenja i povjerenja, uz uključivanje drugih lokalnih zajednica i drugih skupina građana što će doprinijeti povećanju razumjevanja i unaprjeđenju međusobnih odnosa.

Koristim priliku da se zahvalim na dosadašnjim aktivnostima i projektima koji su realizirani na području naše općine kroz projekt PRO Budućnost te izražavam zadovoljstvo što će se suradnja i dalje nastaviti.  Projekti koje smo realizirali na našoj općini ostvarili su velike rezultate u području međusobnog razumjevanja i pomirenja. Nadamo se da će infrastrukturni projekti koje pripremamo zadovoljiti kriterije javnog poziva te da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve, naglasio je općinski načelnik Stjepan Piljić.

0 Komentara

Još nema komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *