Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

RADOVI U PODUZETNIČKOJ ZONI

Započeli su radovi na izgradnji vodovodne mreže u poduzetničkim zonama „Malo blato“ i „Veliko blato“.

Ova dionica kreće se duž ulice Posavskih branitelja, ulazi u Strossmayerovu a onda uz ulicu Josipa Bana Jelačića ide sve do objekta Komunalne službe. Ugovorena vrijednost radova iznosi oko 170 000 KM a sredstva su osigurana od Federalnog ministarstva poduzetništva, razvoja i obrta te dijelom iz općinskog proračuna.

Izgradnjom vodovoda u poduzetničkoj zoni realiziramo plan za ovu kalendarsku godinu. U proljeće naredne godine nastavljamo sa širenjem vodovodne mreže ka ostalim dijelovima općine. Istovremeno radimo na administrativno-tehničkim poslovima ustrojavanja vodovodnog poduzeća kako bi sustav mogao i praktično profunkcionirati, odnosno kako bi iduće godine omogućili priključivanje domaćinstava, rekao je općinski načelnik Stjepan Piljić prilikom obilaska gradilišta.

U okviru istog projekta podržanog od strane Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta danas je u krugu poduzetničke zone pušten u rad elektronski reklamni info pano. Uređaj će koristiti za promociju poslovnih aktivnosti poduzetničkih i obrtničkih subjekata s područja naše općine.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)