Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

RADOVI NA IGRALIŠTU SNOGE U GREBNICAMA

U subotu, 02.07.2022. godine, Uprava NK „Korpar“ Grebnice je započela radove uređenja igrališta „Snoge“ s ciljem poboljšanja uvjeta i pripreme za nadolazeću nogometnu sezonu 2022/2023.

U sklopu ove faze radova odrađeni su pripremni radovi vezani za osvjetljenje i navodnjavanje nogometnog igrališta, a koji su između ostalog obuhvaćali kopanje kanala oko igrališta u koje su zatim položene instalacije za reflektore, postavljanje instalacija za prskalice, odrađena je rezistencija protiv krtica, te zasipanje i ravnanje istih.

Riječ je o akciji u kojoj su uglavnom sudjelovali igrači i članovi Uprave NK „Korpar“ Grebnice, te mještani MZ Grebnice koji su se dobrovoljno odazvali akciji. Sredstva za izvođenje radova osigurana su iz klupskog Proračuna, a financijski su popraćeni od strane MZ Grebnice te Općine Domaljevac-Šamac.

U nastavku slijedi druga faza radova koja obuhvaća postavljanje i ugradnju prskalica na igralištu, postavljanje reflektora, te priključenje istih na mrežu i puštanje u funkciju. Planirani rok završetka radova je u drugoj polovici mjeseca srpnja.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)