Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

PROJEKT „READP“ – IZGRADNJA CESTE DOMALJEVAC-BAZIK I POTPORA POLJOPRIVREDNICIMA

U četvrtak 13.Listopada 2022. godine u Tuzli, u prostorijama društva „Plant“ d.o.o , održan je Sastanak klasterske Udruge „Klastera 3“ shodno smjernicama projekta READP u suradnji sa Uredom za koordinaciju projekata (PCU) pri Federalnom ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Sarajevu, kojemu su nazočili predstavnici općina i lidera sa područja Tuzlanske županije i Županije Posavske, a tako i predstavnik Općine Domaljevac-Šamac i Lider za Općinu Domaljevac-Šamac, društvo „Oranica“ d.o.o iz Domaljevca.

Općina Domaljevac-Šamac u suradnji sa poduzećem „Oranica“ d.o.o. Domaljevac je kandidirala infrastrukturni projekt izgradnje  „Lokalnog puta Domaljevac-Bazik“, kao i projekt potpore poljoprivrednicima sa područja općine Domaljevac-Šamac u suradnji s liderom, a sama realizacija projekta se očekuje početkom iduće godine.

Cilj sastanka je bio potaknuti i unaprijediti rad i članstvo u Klasteru 3, te izabrati predstavnika i upravljačka tijela samoga Klastera, uz obvezu uključivanja žena i mladih u projekt, kao i razmjena informacija i sagledavanje potrebe i mogućnosti stvaranja što kvalitetnijeg životnog i gospodarskog okružja, te smanjenje siromaštva na području lokalnih zajednica.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)