Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

PRIJEM ODBOJKAŠA HOK „DOMALJEVAC“

U općinskoj dvorani za sastanke danas, 04. prosinca 2020. godine, organiziran je prijem osvajača ovogodišnjeg Kupa Federacije BiH, Hrvatskog odbojkaškog kluba „Domaljevac“. U pratnji mladih odbojkaša bili su predsjednik kluba Vlado Blažanović, član uprave Anto Leovac i trener Zlatko Ivić.

Osvajanje Kupa Federacije BiH samo je jedan u nizu uspjeha kluba. Kroz posljednjih nekoliko godina HOK „Domaljevac“ nalazi se u vrhu najjačeg državnog natjecanja, Premijer lige BiH a trenutno zauzima 2. mjesto na ljestvici. Posebni rezultati zapaženi su i u natjecanjima omladinskih kategorija (pioniri, kadeti i juniori).

Općinski načelnik Stjepan Piljić čestitao je gostima na izvanrednim rezultatima, te istaknuo da će HOK „Domaljevac“ kao i do sada imati potporu u svome radu od strane Općine Domaljevac-Šamac. Unatoč svim poteškoćama koje su ove godine uzrokovane globalnom pandemijom, potpore sportskim klubovima nisu izostale. U ovoj godini uz sufinanciranje od strane Općine Domaljevac-Šamac, Vlade Republike Hrvatske i Vlade Županije Posavske izvršena je nabavka kombi vozila koje će služiti za potrebe kluba, čime je riješen problem putovanja na gostujuće utakmice.

Za ovaj sportski kolektiv još uvijek nije vrijeme odmora. Već večeras slijede novi izazovi,  gostovanje kod tradicionalno nezgodnog protivnika, ekipe OK Kakanj.  Iako na ovom terenu još nismo ostvarili pobjedu, trener Ivić se nada da bi večeras moglo biti drukčije.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)