Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

POSJET KLOSTERNEUBURGU U AUSTRIJI

Članovi Omladinskog pogona HNK „Mladost“ Domaljevac na čelu sa trenerom i organizatorom putovanja Markom Matićem – Korzom boravili su u trodnevnoj sportsko-rekreacijskoj ekskurziji u austrijskom gradu Klosterneuburgu

 u periodu od 21. do 23. juna 2019. godine. U pratnji članova kluba bili su roditelji djece kao i načelnik općine Stjepan Piljić.

U sklopu ovog putovanja za djecu je organizirano niz sadržaja od kojih izdvajamo:
– posjet stadionu nogometnog kluba „Rapid“ Beč
– prijateljska utakmica dvije ekipe omladinskih pogona Mladosti Domaljevac te nogometnog kluba iz Klosterneuburga
– kupanje na bazenima sportsko-rekreacijskog centra „Happyland“
– gledanje utakmice FC Klosterneuburg – SK Rapid Beč
– turistički obilazak grada

Na poluvremenu utakmice između domaće ekipe i austrijskog prvaka „Rapida“, djeca su uručila prigodan poklon gradonačelniku Klosterneuburga Stefanu Schmuckenschlageru u znak zahvalnosti za pomoć koja je pružena našoj općini nakon poplava 2014. godine.

Načelnik općine Stjepan Piljić iskoristio je prigodu te obavio sastanak sa gradonačelnikom Klosterneuburga Stefanom Schmuckenschlagerom, te je dogovoren posjet gradske uprave Klosterneuburga našoj općini, kao i uspostavljanje prijateljskih veza i suradnje u narednom periodu.

Troškove prijevoza snosila je općina Domaljevac-Šamac, dok je kompletne troškove smještaja, hrane i ulaznica osigurao mještanin Domaljevca i upravitelj restorana u sportsko-rekreacijskom centru gospodin Dalibor Josić.

Najmlađi članovi našeg nogometnog kluba od srca su zahvalili gospodinu Daliboru Josiću što im je svojom velikodušnošću omogućio ovaj prelijepi doživljaj.