Preskočite na sadržaj Prijeđite na lijevu bočnu traku Prijeđite na desnu bočnu traku Prijeđite na podnožje

POČETAK RADOVA NA IZGRADNJI SPORTSKO-REKREACIJSKOG CENTRA „SRIMAC“

Općinski načelnik Mario Jurkić potpisao je ugovor sa izabranim izvođačem društvom Dejekop d.o.o. Bok za uređenje sportsko-rekreacijskog centra „Srimac“, nakon provedenog postupka javne nabavke. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 82.533,85 KM.

Cjelokupan projekt je od izuzetne važnosti za žitelje općine Domaljevac-Šamac i kao takav je podržan od strane Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica u iznosu od 47. 500,00 KM, budući da će svojim sadržajima upotpuniti i poboljšati ponudu prostora za igru i rekreaciju od najmlađih do najstarijih ali i stvoriti preduvjete za profesionalno bavljenje sportom.

Navedeni sportsko rekreacijski kompleks podrazumjeva izgradnju dva odbojkaška igrališta, teren za tenis s propisanim dimenzijama, teren za igranje šaha, stolove za stolni tenis, dječiji kutak za igru te u drugoj fazi i ekološki park. Predviđeni infrastrukturni radovi podrazumjevaju izgradnju interne prometnice, izgradnju parking mjesta za vozila, uređenje pješačke staze i rasvjetu.

Završetak radova izgradnje sportsko-rekreacijskog kompleksa predviđen je do rujna 2018. godine.

  

  

0 Komentara

Još nema komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *