Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

OPĆINSKI NAČELNIK MARIO JURKIĆ POTPISAO SPORAZUM O IZGRADNJI VIŠEOBITELJSKE STAMBENE ZGRADE U DOMALJEVCU

Općinski načelnik Mario Jurkić potpisao je 07. kolovoza 2018. godine, u Sarajevu Sporazum o provođenju Državnog programa stambenog zbrinjavanja u okviru Regionalnog stambenog programa na području općine Domaljevac-Šamac sa državnim Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice i federalnim Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice.

Realizacijom Državnog programa stambenog zbrinjavanja u Domaljevcu će se izgraditi višeobiteljska stambena zgrada na lokaciji Jelas. Za izgradnju ovog objekta Općina Domaljevac je osigurala svu potrebnu dokumentaciju, a osiguranje financijskih sredstava, provođenje tendera, izbor izvođača, praćenje i kontrolu ispunjavanja ugovornih obveza, sveukupan nadzor i monitoring implementacije Programa bit će u obvezi državnog Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice i federalnog Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica.

Nakon potpisivanja Sporazuma, u izjavi za medije općinski načelnik Mario Jurkić je rekao: „Projekt je izuzetno važan za našu općinu zato što postoji velika potreba za stambeno zbrinjavanje izbjeglih i raseljenih osoba. Kroz ovaj program mi ćemo imati izgrađenih 9 stambenih jedinica što će biti dovoljno za stambeno zbrinjavanje određenog broja osoba koje su u potrebi“.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)