Preskočite na sadržaj Prijeđite na lijevu bočnu traku Prijeđite na desnu bočnu traku Prijeđite na podnožje

ODRŽAVANJE VODOZAŠTITNIH OBJEKATA

U sklopu aktivnosti redovitog praćenja i održavanja vodozaštitnih objekata ovih dana je na lokaciji „Zasjeda“ (preko puta Vinkovića) izvršena sanacija objekta cijevnog propusta ispod poljskog obrambenog nasipa. Nakon što je tijekom proljetnog visokog vodostaja došlo do oštećenja na cijevnom propustu,  izvršeni su radovi kako bi navedeni objekt mogao u potpunosti obavljati svoju funkciju.

U tijeku je i drugi krug košenja poljskih nasipa što uz otklanjanje uočenih oštećenja i nedostataka predstavlja aktivnosti pripreme za  nadolazeće razdoblje u kojem je moguća veća razina vodostaja rijeke Save.

Ovim putem molimo predstavnike udruga kao i sve druge stanovnike općine za odgovoran i domaćinski odnos prema vodozaštitnim objektima kako svojim postupcima ne bi prouzročili štetu. Sve uočene nedostatke ili oštećenja potrebno je prijaviti općinskoj upravi kako bi se isti na vrijeme uklonili.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/domaljevac.ba/httpdocs/wp-content/plugins/foogallery/includes/public/class-foogallery-template-loader.php on line 59