Preskočite na sadržaj Prijeđite na lijevu bočnu traku Prijeđite na desnu bočnu traku Prijeđite na podnožje

DOVRŠENO UREĐENJE DVORIŠTA ŽUPNE CRKVE U GREBNICAMA

Završeni su radovi na uređenju dvorišta župne crkve Sv. Jakova Markijskog u Grebnicama ukupne vrijednosti 78.000,00 KM. Sredstva su osigurana preko Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine u okviru projekta obnove i izgradnje komunalne i socijalne infrastrukture na prostorima gdje žive raseljena lica i povratnici u iznosu od 50.000,00 KM. Preostali iznos sredstava osigarala je Općina Domaljevac-Šamac u suradnji sa Vladom Županije Posavske.

Projektom su okončani infrastrukturni radovi kojima su uređena parking mjesta i pješačka staza. Asfaltirana je cesta kojom je kompleks crkve i dvorišta povezan sa ulicom Leopolda Mandića a sa druge strane magistralnim putem Orašje – Odžak što omogućava nesmetan pristup bez obzira na vremenske uvjete. 

Završetkom radova na hortikulturi, odnosno uređenjem zelenog pojasa, sadnjom drveća i cvijeća zaokružen je cjelokupan projekt koji je župnoj crkvi dao novi i ljepši izgled na zadovoljstvo svih vjernika.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/domaljevac.ba/httpdocs/wp-content/plugins/foogallery/includes/public/class-foogallery-template-loader.php on line 59