Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

OČIŠĆENE CESTE NA PODRUČJU OPĆINE DOMALJEVAC-ŠAMAC

Budući da su osigurani svi uvjeti za učinkovito i kvalitetno zimsko održavanje cesta i javnih površina, djelatnici Samostalne službe za komunalne djelatnosti su od ranih jutarnjih sati proveli aktivnosti na čišćenju lokalnih cesta prema nalogu općinskog načelnika Marija Jurkića.

Urađeno je sve što je bilo u našoj mogućnosti kako bi se adekvatno dočekale vremenske neprilike i eventualni veći nanosi snijega. Općina je osigurala odgovarajuće zalihe materijala za posipavanje cesta i opremila komunalnu službu potrebnim strojevima za čišćenje snijega, a sama Služba raspolaže dovoljnim brojem zaposlenih. Nadalje, osigurane su i potrebne količine goriva tako da građani mogu očekivati od komunalne službe pravovremeno i učinkovito reagiranje u slučaju snježnih padalina, izjavio je općinski načelnik Mario Jurkić.

Pored toga, općinski načelnik je naglasio da su zahvaljujući Samostalnoj službi za komunalne djelatnosti i angažmanom njezinih djelatnika, ceste na području općine Domaljevac-Šamac tijekom zimskog razdoblja kvalitetno održavane, zbog čega, zajedno s građanima općine dijeli zadovoljstvo zalaganjem komunalne službe u zimskom periodu.

    

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)