Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

NOVA OPREMA ZA DOM ZDRAVLJA

Dom zdravlja Domaljevac-Šamac obogatio je svoju dijagnostičku opremu novim ultrazvučnim uređajem zahvaljujući velikodušnoj donaciji iz Austrije.

Grad Klosterneuburg i Rotary klub Klosterneuburg još jednom su pokazali svoju humanitarnu stranu i prepoznali potrebu za poboljšanjem medicinskih usluga u našoj lokalnoj zajednici. „Ovaj ultrazvučni uređaj omogućit će nam bržu i precizniju dijagnostiku, što će značajno unaprijediti kvalitetu zdravstvenih usluga koje pružamo našim pacijentima. Izuzetno smo zahvalni gradu Klosterneuburgu na ovoj vrijednoj donaciji koja će nam pomoći u svakodnevnom radu,“ izjavio je ravnatelj Doma zdravlja, dr. Mato Hrskanović.

Ovaj ultrazvučni uređaj omogućit će detaljnije i brže preglede, što je od posebne važnosti za rano otkrivanje i liječenje različitih zdravstvenih stanja. “Donacija iz Klosterneuburga predstavlja korak naprijed u jačanju zdravstvenih kapaciteta Doma zdravlja Domaljevac i dodatno učvršćuje veze sa našim prijateljima u Austriji. Želim se posebno zahvaliti bivšem i sadašnjem gradonačelniku Stefanu Schmuckenschlageru i Christophu Kaufmannu na vrijednoj donaciji, zatim Damiru Hamidoviću i naravno našem Daliboru Josiću bez kojeg sve ovo nebi bilo moguće” izjavio je općinski načelnik Stjepan Piljić.

Uz nove tehnološke mogućnosti koje donosi ovaj uređaj, očekuje se da će Dom zdravlja Domaljevac moći pružiti još kvalitetniju zdravstvenu skrb svojim pacijentima.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)