Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

JAVNA RASPRAVA

Jučer 31.08.2021. godine, u prostorijama Hrvatskog doma u Domaljevcu održana je Javna rasprava u sklopu procesa izrade Prostornog plana općine Domaljevac-Šamac za period 2020-2040. godine.

Javnoj raspravi nazočili su predstavnik Urbis Centra d.o.o  dr. Branislav Bijelić, dipl. prostorni planer, članovi Savjeta za izradu prostornog plana općine Domaljevac-Šamac, mediji te zainteresirani građani.

Prostorni plan je izrazito važan dokument za postojanje i razvoj svake zajednice, pa tako i općine Domaljevac-Šamac te se donosi na duži period, najčešće na 20 godina. Općinsko vijeće općine Domaljevac-Šamac, je na jednoj od sjednica 2021. godine usvojilo Zaključak o usvajanju Nacrta prostornog plana općine Domaljevac-Šamac za period 2020.-2040. godine.

Kako je u proteklom razdoblju intezivnom suradnjom općinskih djelatnika i Urbis centra d.o.o. izrađen nacrt Prostornog plana, pristupilo se Javnoj raspravi koja je imala za cilj prikupljanje dodatnih informacija od strane građana kako bi se došlo do što preciznije izrade Prostornog plana općine za idućih 20 godina.

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)