Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

IZVRŠENA PRIMOPREDAJA VATROGASNOG VOZILA

Danas (03. travnja), izvršena je primopredaja  vatrogasnog vozila za potrebe Dragovoljnog vatrogasnog društva Domaljevac-Šamac. Nabavku i isporuku vozila izvršilo je specijalizirano poduzeće SV Company d.o.o. Trn.

Pored suvremene opreme za gašenje požara, vozilo je opremljeno za djelovanje u slučaju prometnih nezgoda za pomoć unesrećenima i oslobađanje istih iz vozila.

Vrijednost vozila je 128.115,00 KM od čega je 45.000,00 KM osiguralo Dragovoljno vatrogasno društvo Domaljevac-Šamac, a ostatak sredstava u iznosu od 83.115,00 KM osigurala je Općina Domaljevac-Šamac iz vlastitog proračuna.

„Ovo je poseban dan, jer prvi put od osnutka Općine Domaljevac-Šamac imamo specijalizirano vatrogasno vozilo. Ovom prigodom želim se zahvaliti susjednim općinama Orašje i Šamac što su nam u proteklim godinama priskakali u pomoć kada je to bilo potrebno.
Nabavkom ovog vozila nismo više samo općina kojoj treba pomagati, nego možemo spremno odgovoriti vlastitim potrebama, kao i pomoći prijateljima u nevolji.“ –  izjavio je načelnik općine Stjepan Piljić.