Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

INFORMACIJA OPĆINSKOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

Epidemiološka situacija na području općine Domaljevac-Šamac i dalje je stabilna. Trenutno za ukupno 31 osobu traje mjera samoizolacije a policijski službenici redovito vrše obilazak kako bi se kontroliralo poštivanje odredbi.

Općinski stožer civilne zaštite je odredio jednu osobu i jedno vozilo za prijevoz osoba sa područja Županije Posavske koje se nalaze na graničnom prijelazu u Šamcu i žele ući u BiH a nemaju osiguran prijevoz do mjesta samoizolacije u skladu sa zaključkom Županijskog stožera civilne zaštite.

Općina Domaljevac-Šamac izdvojit će sredstva za nabavku paketa pomoći (hrana i higijenski artikli) za kategoriju socijalno ugroženih osoba s područja naše općine. Distribuciju paketa izvršit će Crveni križ Domaljevac u koordinaciji sa Centrom za socijalni rad Domaljevac.

Dobra epidemiološka situacija rezultat je odgovornog ponašanja stanovnika naše općine. Svjedoci smo ipak da stanje broja zaraženih u okruženju svakodnevno raste. Stoga je neophodno i dalje održavati disciplinu i poštovati upute stručnjaka. To neće biti lako ali nema drugog načina da zadržimo pozitivan trend u borbi protiv koronavirusa, izjavio je općinski načelnik Stjepan Piljić.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)