Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

INFORMACIJA OPĆINSKOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

Epidemiološka situacija na području Općine Domaljevac-Šamac i dalje je stabilna. Tijekom vikenda je 5 osoba pristiglo iz inozemstva na područje općine Domaljevac-Šamac te im je uručeno rješenje o samoizolaciji.

Redovito se provode svi zadaci i aktivnosti koji su u organizaciji Općinskog stožera civilne zaštite a koji imaju za cilj održati pozitivna epidemiološka kretanja na području naše općine.

Iz Crvenog križa Domaljevac izvjestili su kako je zbog ublažavanja mjera zabrane kretanja smanjen  broj poziva građana na dežurni SOS broj telefona.

Mjere zabrane koje je donio Županijski stožer civilne zaštite 24.04.2020. godine ostaju na snazi do 15.05.2020. godine. Osobama starijim od 65 godina i mlađim od 18 godina dozvoljeno je svakodnevno kretanje u vozilu.

Iako su mjere ublažene, i dalje stoji obveza nošenja zaštitnih maski i održavanja socijalne distance te općinski stožer civilne zaštite poziva građane da budu disciplinirani i poštuju odredbe nadležnih institucija kako bi se održali postignuti rezultati i sačuvalo zdravlje ljudi.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)