Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ODBOJKAŠI HOK DOMALJEVAC OBRANILI NASLOV PRVAKA KUPA  FEDERACIJE BIH

Jučer (21. studenog) odbojkaši HOK Domaljevac su, uz prepune tribine sportske dvorane u Orašju, ostvarili još jedan povijesni sportski uspjeh. Vrhunski odigranom utakmicom obranili su naslov prvaka odbojkaškog Kupa  Federacije BiH svladavši OK Gradina-Herceg Srebrenik rezultatom 3:0.

Ovakav sportski rezultat je plod timskog rada stručnog stožera, trenera i igrača HOK Domaljevac. Svojim zalaganjem su, po tko zna koji put, potvrdili kako je naša općina mjesto na kojem se igra vrhunska odbojka i nametnuli se kao jedan od ključnih sportskih kolektiva koji pozicioniraju našu općinu u svijetu vrhunskog sporta.

Pobjednički pokal kapetanu HOK Domaljevac Davoru Dominkoviću uručio je Miloš Jelčić predsjednik OS FBiH dok su predsjednik HOK Domaljevac Vlado Blažanović i načelnik općine Domaljevac-Šamac Stjepan Piljić uručili medalje finalistima ovogodišnjeg kupa ekipi OK Gradina-Herceg Srebrenik.

Nagradu za osvajanje turnira treneru Zlatku Iviću, uručio je načelnik Općine Domaljevac Šamac Stjepan Piljić koji je sa tribina bodrio domaće igrače i nije skrivao oduševljenje po završetku utakmice. „Čestitam prije svega igračima, treneru, upravi kluba, jer oni su najzaslužniji za ovaj rezultat. HOK Domaljevac je ovom pobjedom pokazao da ima kontinuitet vrhunskog rada u odbojci. Zadnjih nekoliko sezona klub je u vrhu Premijer lige BiH i to je ono što su ljubitelji odbojke prepoznali širom BiH“, izjavio je načelnik Stjepan Piljić.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)