Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

CEFE PROGRAM PODRŠKE PODUZETNIŠTVU

Danas, 05. ožujka 2020. godine, općinski načelnik Stjepan Piljić potpisao je ugovor o udruživanju financijskih sredstava i suradnji u realizaciji CEFE programa podrške poduzetništvu na prostoru općine Domaljevac-Šamac.

CEFE metodologija je sveobuhvatan skup vježbi i instrukcija osmišljenih da stimuliraju pozitivne promjene u različitim razvojnim procesima putem metoda iskustvenog učenja.

Ukupna financijska vrijednost ulaganja u stručnu i financijsku podršku iz predmetnog ugovora procijenjena je na 30.000 KM, od čega će jedna trećina biti distribuirana direktno odabranim poduzetničkim poduhvatima u vidu financijskog poticaja za pokretanje biznisa.

Općina Domaljevac-Šamac će osigurati financijska sredstva  za sufinanciranje programa podrške poduzetništvu u iznosu od 15.000,00 KM. Projekt se realizira u dva pravca, prvi se odnosi na osiguravanje sredstava za početak biznisa, a drugi na edukaciju poduzetnika čiji se poslovni plan pokaže kao najbolji, istaknuo je općinski načelnik Stjepan Piljić.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)