Preskočite na sadržaj Prijeđite na lijevu bočnu traku Prijeđite na desnu bočnu traku Prijeđite na podnožje

CEFE PROGRAM PODRŠKE PODUZETNIŠTVU

Danas, 05. ožujka 2020. godine, općinski načelnik Stjepan Piljić potpisao je ugovor o udruživanju financijskih sredstava i suradnji u realizaciji CEFE programa podrške poduzetništvu na prostoru općine Domaljevac-Šamac.

CEFE metodologija je sveobuhvatan skup vježbi i instrukcija osmišljenih da stimuliraju pozitivne promjene u različitim razvojnim procesima putem metoda iskustvenog učenja.

Ukupna financijska vrijednost ulaganja u stručnu i financijsku podršku iz predmetnog ugovora procijenjena je na 30.000 KM, od čega će jedna trećina biti distribuirana direktno odabranim poduzetničkim poduhvatima u vidu financijskog poticaja za pokretanje biznisa.

Općina Domaljevac-Šamac će osigurati financijska sredstva  za sufinanciranje programa podrške poduzetništvu u iznosu od 15.000,00 KM. Projekt se realizira u dva pravca, prvi se odnosi na osiguravanje sredstava za početak biznisa, a drugi na edukaciju poduzetnika čiji se poslovni plan pokaže kao najbolji, istaknuo je općinski načelnik Stjepan Piljić.

0 Komentara

Još nema komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *