Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

SASTANAK S PREDSTAVNICIMA KLUBOVA PRVE ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE

Jučer, 09. rujna, u uredu općinskog načelnika održan je sastanak s predstavnicima Nogometnog kluba „Korpar“ Grebnice i predstavnicima HNK Mladost iz Domaljevca.

Prilikom posjete, predstavnici klubova su  upoznali načelnika sa trenutačnom situacijom, očekivanjima i planovima za budućnost. Izdvojeno je nekoliko prioritetnih projekata koje je potrebno realizirati kako bi se poboljšali uvjeti rada svih osoba uključenih oko nogometnog kluba.

Predstavnici su iskoristili priliku da se zahvale općinskom načelniku na dosadašnjoj podršci koju općina Domaljevac-Šamac pruža nogometnim klubovima u redovnim financijskim proračunskim izdvajanjima ali i pomoć koju općina pruža prilikom apliciranja na brojne javne natječaje.

Nogometni klubovi na prostoru naše općine pokazuju kako se predanim radom i zalaganjem u vrlo kratkom roku mogu napraviti velike stvari a o tome najbolje govori trenutačna tablica 1. Županijske nogometne lige na kojoj naši klubovi nakon tri odigrana kola zauzimaju 2 vodeće pozicije. Oba nogometna kluba pokazuju  pozitivan primjer aktivizma mladih osoba s ovoga područja i kao takav zaslužuje potpunu podršku, kako općine kao institucije tako i podršku njezinih građana, izjavio je općinski načelnik na jučerašnjem sastanku.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)