Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

SASTANAK NA TEMU IZRADE PROSTORNOG PLANA OPĆINE DOMALJEVAC-ŠAMAC

Jučer 18.05.2021. godine, u prostorijama Općine Domaljevac-Šamac, održan je radni sastanak Savjeta za izradu Prostornog plana općine Domaljevac-Šamac, te predstavnika Urbis Centra d.o.o (dr. Branislav Bijelić, dipl. prostorni planer i Slađana Maleš, dipl. ing. poljoprivrede) koji je ujedno i nositelj izrade Prostornog plana općine Domaljevac za razdoblje 2020.-2040. godine.

Naime, Prostorni plan je izrazito važan dokument za postojanje i razvoj svake zajednice, pa tako i općine Domaljevac-Šamac te se donosi na duži period, najčešće na 20 godina. Temeljem ukazane potrebe, Općinsko vijeće općine Domaljevac-Šamac, je na jednoj od sjednica 2020. godine donijelo Odluku o pristupanju izradi Prostornog plana općine Domaljevac-Šamac za period 2020.-2040. godine.

Kako su u proteklom razdoblju intezivnom suradnjom općinskih djelatnika i Urbis centra d.o.o. prikupljeni važni podaci koji će se koristiti prilikom izrade novog Prostornog plana, te obzirom da se za ovaj projekt nalazi u svojevrsnoj fazi usvajanja Prostorne osnove za Prostorni plan, održan je i današnji sastanak, s ciljem dodatne razmjena informacija i usuglašavanja, te kako bi došlo do što preciznije izrade Prostorne osnove a samim time i Prostornog plana općine za idućih 20 godina.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)