Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ZAVRŠENI DANI OPĆINE DOMALJEVAC-ŠAMAC

Zbog velikog olujnog nevremena koje je zadesilo općinu, neki dijelovi programa Dana Općine Domaljevac-Šamac morali su biti odgođeni, no i pored toga unatoč svim poteškoćama održano je niz raznovrsnih događanja.

Ovogodišnji Dani Općine započeli su na Ilino, 20. srpnja  u Grebnicama a završeni su u također u Grebnicama 06. kolovoza, malonogometnim turnirom.

Na Patron Župe Svete Ane Domaljevac  26. srpnja  tradicionalno je služena sveta misa na otvorenom ispred Crkve. Nakon mise uslijedilo je spontano veliko kolo, a prostor ispred Crkve bio je ispunjen narodom.

U večernjim satima 27. srpnja na stadionu Jelas, odigrana je tradicionalna humanitarna nogometna utakmica  navijača Dinama i Hajduka.  Ovaj put organizatori su humanitarnu utakmicu  namijenili  Jadranku Petričeviću radi prikupljanja financijskih sredstava  za pomoć u prevladavanju njegovih zdravstvenih poteškoća.

Istoga dana u Domaljevcu su predstavljena dva povijesna romana autora Željka Gorete, „S druge strane ciljnika“ i „Beznadnici“.

Ljubitelji motocikla i rok glazbe mogli su uživati u Internacionalnim susretima motorista održanim 28. i 29. srpnja u organizaciji Moto kluba „Lucky Luke“.

Hrvatski nogometni klub „Mladost“ Domaljevac organizirao je ove godine dva događaja, sjajni ohrabrujući koncert Miroslava Škore 24. srpnja, te memorijalni malonogometni turnir „Mato Matić“ 30. i 31. srpnja.

Izvrsne odbojkaške susrete mogli smo vidjeti na turniru „Sveta Ana“ 30. srpnja u organizaciji HOK „Domaljevac“.

Ljubitelji vožnje biciklom su 01. kolovoza uživali u  biciklijadi sugestivno nazvanoj “Športom protiv droge i alkohola” a sudionici su biciklirali od Trga u Domaljevcu preko Pustare u Grebnicama i nazad na Domaljevački trg.

Udruga građana „Osmijeh“ 03. kolovoza organizirala  je Ljetni sajam malih poduzetnika te zabavni program za djecu.  Na sajmu pod nazivom Rastimo zajedno posjetitelji su mogli nabaviti različite domaće proizvode a najmlađi su mogli uživati u zabavno-glazbenom programu i sportskim igrama.

Općina Domaljevac-Šamac bila je pokrovitelj održanih manifestacija, a ovim putem općinska uprava izražava zahvalnost svim udrugama koje su sudjelovale u organizaciji, unatoč svim problemima koje je donijelo nevrijeme, na nesebičnom trudu i angažmanu kako bi bio bogat i raznovrstan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)