Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ZAPOČELA NOVA ŠKOLSKA GODINA

Danas, 04.09.2023. godine prvi je nastavni dan za sve učenike, izuzev za učenike prvog razreda i predškolskog odjela koji s nastavom kreću tjedan dana kasnije, 11.09.2022. godine.

Ukupno 130 učenika raspoređeno je u 5 odjela razredne nastave, 4 odjela predmetne nastave, jedan pripremnog odjela i jedan odjel za djecu s posebnim potrebama. Od ove školske godine su osigurani uvjeti kako bi se nastava odvijala u jednoj smjeni za sve učenike u centralnoj školi u Domaljevcu.

Povodom početka nove školske godine općinski načelnik Stjepan Piljić i predsjednik Općinskog vijeća Domaljevac-Šamac Miroslav Piljić posjetili su osnovnu školu, te učenicima, djelatnicima i roditeljima zaželjeli sretan i uspješan rad. Ovom prigodom općinski načelnik je najavio raspisivanje javnog poziva za nabavku školske opreme, kako bi se roditeljima pomoglo u nabavci udžbenika i ostalih neophodnih sredstava.

U nastavku dana načelnik i predsjednik vijeća posjetili su i Dječji vrtić Domaljevac, te razgovarali s ravnateljicom Marijanom Ivešić. Ravnateljica je izvjestila kako su svi uvjeti za rad u novoj pedagoškoj godini spremni, te da je upisano ukupno 34 mališana. Tijekom sastanka razgovarano je o realizaciji projekta zamjene novog sustava grijanja koje se provodi u okviru programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2023. godinu.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)