Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

UPIS DJECE U DJEČJI VRTIĆ DOMALJEVAC

Dječji vrtić Domaljevac raspisao je Oglas za prijem djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku 2018./2019. godinu.

Pozivaju se roditelji ili skrbnici djece jasličke dobi da se prijave radi upisa djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja u pedagošku 2018./2019.godinu u Dječji vrtić . U jaslice se upisuju djeca od jedne godine do tri godine starosti uz uvjet da su prohodala. Prednost pri upisu ostvaruju djeca koja zajedno s oba roditelja imaju prebivalište na području općine Domaljevac-Šamac, a mogu i djeca čiji roditelji nemaju prebivalište na području općine Domaljevac-Šamac ukoliko ima dovoljno mjesta u odgojnim skupinama njihove dobne skupine.

Zahtjevi za upis djece podnose se u zgradi Dječjeg vrtića Domaljevac, Ivana Mažuranić 10, od 17.04. do 17. 05. 2018. godine radnim danom od 10:00 do 12:00 sati. Sve dodatne informacije o upisu djece možete dobiti na broj 031/792-119 svakim radnim danom.

Programi predškolskog odgoja i obrazovanja za jasličku djecu ostvaruju se kao redoviti cjelodnevni 10-satni program za djecu od jedne godine do tri godine starosti. Mjesečna cijena cjelodnevnog boravka djece jasličke dobi iznosi 190.00 KM.

U nastavku Vam donosimo Oglas.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)