Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

SPORTSKI VIKEND ZA PAMĆENJE

Protekli vikend obilježili su sportski kolektivi sa područja općine Domaljevac-Šamac koji su svojim nastupom prezentirali naporan rad i pokazali kako u ovom dijelu Posavine još uvijek prisutan sportski i natjecateljski duh.

HOK Domaljevac srebrni po drugi put

Sportski sadržaji sa posebnim značajem za našu općinu započeli su u subotu, 06. ožujka odigravanjem finalne utakmice kupa Odbojkaškog saveza BiH.  Nakon što su krajem prošle godine osvojili kup Federacije BiH, odbojkaši HOK Domaljevac su se po drugi put okitili srebrnom medaljom izgubivši u finalu od OK Mladost iz Brčkog. U uzbudljivoj i napetoj utakmici odbojkaši iz Domaljevca su pokazali kako su ozbiljan klub sa velikim potencijalom.

HNK Mladost Domaljevac u Zenici

U nedjelju 07. ožujka, nogometaši HNK Mladost Domaljevac istrčali su na travnjak Bilinog polja i odigrali prijateljski susret sa NK Čelik iz Zenice. Iako je to bila prijateljska utakmica naši nogometaši su ostvarili hvalevrijedan rezultat i remizirali sa klubom velikog iskustva i dugogodišnje tradicije. Povjesna je ovo utakmica za cjelokupan tim na čelu sa stručnim stožerom a posebno za dobar broj mladih igrača HNK Mladosti kojima je ovo utakmica dosadašnje karijere.

„ Čestitam odbojkašima na ostvarenom uspjehu. Osvajanje srebrne medalje na državnoj razini je velika sportska priča za našu malu općinu. Odbojkaši su kolektiv koji uz minimalna financijska sredstva neophodna za natjecanja  ostvaruju vrhunske rezultate te se nameću kao glavni ambasadori općine Domaljevac-Šamac. Koristim priliku da čestitam i našim nogometašima na odlično odigranoj utakmici u Zenici. Ponekad je jako teško prezentirati mukotrpan rad u jednoj utakmici ali su naši dečki pokazali zajedništvo i  ostvarili rezultat za pamćenje,“  izjavio je općinski načelnik Stjepan Piljić.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)