Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

RASPISAN NATJEČAJ ZA IZGRADNJU VODOTORNJA

Kako je ranije najavljeno u suradnji s UNDP-om BiH objavljen je natječaj za II. fazu izgradnje vodotornja Domaljevac kapaciteta 270 m3.

Intenzivne aktivnosti na pripremi tehničke dokumentacije trajale su oko dva mjeseca, tako da su rokovi u odnosu na plan oko objave pomjereni za 30-tak dana. Nakon što su obavljene sve potrebne analize, stručni konzultant UNDP-a je odobrio dokumentaciju te je ista postala sastavni dio objavljenog natječaja.

Natječaj je objavljen na službenim stranicama UNDP-a BiH i ostaje otvoren do 08. 01. 2020. godine. Link za pristup natječaju:

http://procurement-notices.undp.org/view_notice.cfm?notice_id=61974

„Objavom ovog natječaja napravljen je veliki korak prema ostvarenju konačnog cilja  a to je izgradnja jedinstvenog javnog vodovodnog sustava na području općine Domaljevac-Šamac. Zadnjih godinu dana ovo je projekt s apsolutnim prioritetom u radu općinske uprave, čime su stvoreni preduvjeti za nastavak radova“ izjavio je općinski načelnik Stjepan Piljić.

Prema planiranim aktivnostima nakon otvaranja i analize ponuda pristupit će se ugovaranju i realizaciji projekta a rok za izvođenje radova je 180 dana od potpisivanja Ugovora.

Pored toga općinski načelnik provodi niz aktivnosti s ciljem osiguravanja sredstva za realizaciju ovog projekta. Financijsku potporu u ovoj godini za izgradnju vodotornja dala je Vlada Županije Posavske i Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske.
U narednoj godini pored planiranih proračunskih sredstava općine Domaljevac-Šamac očekuje se nastavak potpore UNDP-a BiH, kao i viših razina vlasti. Općinske Službe vrše praćenje i prijavu na sve odgovarajuće javne pozive kako bi se osigurala financijska potpora za realizaciju navedenog projekta.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)