Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

PRIJEM ODBOJKAŠA HOK DOMALJEVAC

Danas 29.04.2022. godine, u prostorijama općine Domaljevac-Šamac organiziran je prijem za odbojkaše Hrvatskog odbojkaškog kluba „Domaljevac“.

Odbojkaše su primili općinski načelnik Stjepan Piljić, te predsjednik OV-a Domaljevac-Šamac Miroslav Piljić,dok je sa druge strane bila momčad HOK Domaljevac, predvođena trenerom Zlatkom Ivićem.

Prijem je organiziran povodom osvajanja srebrene medalje od strane odbojkaša HOK Domaljevac u finalu play off-a Premijer lige BiH, gdje su uz odlično prikazanu igru ipak  poraženi od OK „Kakanj 78“ iz Kaknja. Ovaj kolektiv još jednom je uspio pokazati kako se samo uz istinski trud, rad i odricanje mogu postići veliki rezultati, te da unatoč činjenici što dolaze iz male općine mogu uspješno parirati momčadima iz velikih sredina. Finale Play off-a Premijer lige BiH je samo „kruna“ uspjeha ove vrhunske momčadi, budući da HOK „Domaljevac“ već godinama unazad igra značajnu ulogu u odbojkaškom sportu BiH.

Ovog proljeća HOK Domaljevac je igrao dva finala na državnoj razini – za prvaka BiH i za pobjednika Kupa BiH. Istina, nije se ovaj put domogao trofeja ali igrati dva tako velika finala zaslužuje respekt i velike čestitke.

Mlađe kategorije odbojkaša iz Domaljevca također ostvaruju zapažene rezultate. Na završnici prvenstva Federacije BiH koje se odigralo u Sarajevu naši pioniri su osvojili 1. mjesto, a juniori 3. mjesto. U kategoriji pioniri Jakov Matić je osvojio nagradu za najboljeg igrača.

Općinski načelnik Stjepan Piljić je uputio čestitke odbojkašima za ostvarene rezultate, te je između ostalog istaknuo da će HOK „Domaljevac“ kao i do sada moći računati na potporu od strane općine Domaljevac-Šamac.

dav

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)